WIELKANOC: Jajka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Łapcie pomysł na fantastyczne jajka faszerowane! W środku pyszny farsz majonezowy, na wierzchu dekoracja z rzodkiewki i świeżego szczypiorku. Takie jajka będą się pięknie prezentować na świątecznym Wielkanocnym stole!

* 6 ugotowanych jajek na twardo
* 2 duże łyżki majonezu
* 1 łyżka musztardy
* szczypta soli i pieprzu
* 3-4 rzodkiewki
* szczypiorek

Jajka gotujemy na twardo, obieramy. Żółtka przekładamy do miseczki, dodajemy majonez, musztardę i przyprawiamy. Mieszamy na gładką pastę. Pastę przekładamy do rękawa cukierniczego i faszerujemy jajka. Dekorujemy drobno pokrojoną rzodkiewką i szczypiorkiem.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Like
Close
Close